dimarts, 17 de novembre de 2009

Fecinema (Festival de cine a Manresa)

Festival Internacional de Cine Negre. Del 18 al 22 de novembre

http://www.cinemanresa.com/fecinema/?language=ca

Benvinguts a un dels festivals de gènere més importants d’Europa, malgrat la seva especialització en el cinema negre o policíac, aquest certamen ha volgut obrir la seva pantalla a altres especialitats que també tenen un gran nombre de seguidors entre els amants del gènere negre.
Presentem una secció de cinema fantàstic que ofereix una interessant programació, des dels seus inicis amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema de Catalunya a Sitges, i la Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Donostia. La secció pantalla d’actualitat presenta els llargmetratges de cinema d’autor que el comitè de selecció considera prou interessants, i que no tindrien cabuda per la seva temàtica, en altres seccions del festival.

Les retrospectives estan dedicades als Premis d’Honor de cada edició, mentre que s’ofereix una plataforma als joves directors mitjançant el concurs de curts, i una interessant programació a nivell popular i amb entrada lliure a l’espai Placidoscope, on es programen cicles concrets per reviure les èpoques més interessants dels generes negre i fantàstic.

3 comentaris:

 1. Molt interessant, amb moltes novetats (sobretot a la secció oficial), com la peli de Herzog (Bad Lieutenant) o Zombieland, i alguna projecció que rescata obres a destacar com repulsión o cul de sac de Polanski, o les dos tetsuo... a part de les activitats paral·leles, bàsicament exposicions... si hi vas, ens faràs una crònica?

  ResponElimina
 2. No anirè que tinc examens: Aldo i Roberto i treballs (c1 i c6). La gent té la mania de posar moltes coses juntes; ja passa, o portes dies que no tens coses o en un cap de setmana tens 1000 coses.

  A l'Aldo i al Ruben també els hi vaig ensenyar i els hi va semblar interessant

  ResponElimina
 3. El treball de C6 el pots acabar quan vulguis! fins al dia 2 no s'entrega ;) veus com no sóc tan mala persona?

  ResponElimina