diumenge, 23 d’octubre de 2011

Pluja constant

Pluja constant és una història dirigida per Pau Miró en que l'espectador hi trobarà un policia bo i un de dolent que són amics, barrejada amb la corrupció, l'alcoholisme, la prostitució, les drogues i la ciutat de Chicago de teló de fons. En aquest thriller policíac traslladat al teatre no hi haurà ni explosions ni altres efectes especials, sinó la presència i la paraula de dos actors que posaran a prova l'amistat dels protagonistes. Aquest muntatge s'ha representat a Broadway amb un repartiment de luxe, encapçalat pel ‘007' Daniel Craig i el polivalent Hugh Jackman. Allà se el van catalogar com "una de les experiències teatrals més poderoses que s'han vist en les darreres temporades".

Abans d'anar a veure la obra em pensava que no m'agradaria però em va sorprendre, jo la consideria dramedy ja que hi han situacions que són dramàtiques però també gracioses amb 2 actors comèdics com són Joel Joan i Lluís Villanueva (en substitució de Pere Ponce a causa d'una lesió al genoll).

Jo em vaig fixar especialment en l'acurada il·luminació d'Albert Faura que està nominada als Premis Butaca d'enguany, és diferent de les vistes fins ara ja que 'juga' amb una il·luminació lateral conjuntament amb uns dels focus frontals per donar una emfasi especial i diferent que serveix per accentuar les ombres dels actors a la paret dels fons en les diferents escenes i per tant, en general, és un paper clau en Pluja constant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada